KALLOS

Calitatea  produselor cosmetice Kallos este garantata prin folosirea celor mai avansate tehnologii, prin testarea si selectia riguroasa a materiilor prime.

In decursul celor zece ani de activitate societatea a reusit sa penetreze piata la nivel national, avand distribuitori in toata tara si retea proprie de magazine.

Produsele cosmetice KALLOS sunt bine cunoscute pe piata romaneasca, ele fiind prezente in saloane de coafura, magazine de specialitate cat si in hipermarketuri.

Produsele comercializate se pot grupa astfel:

Produse cosmetice de larg consum:

  • Produse pentru ingrijirea podoabei capilare: lacuri, spume fixative, sampoane, vopsele de par, tratamente, balsamuri de par si geluri.
  • Produse de cosmetica decorativa: rimmel, tus de ploape, creion contur ochi, creion contur buze, rujuri, fond de ten, farduri, luciu de buze.
  • Geluri de dus, lotiuni de corp cu diverse arome.
  • Lacuri de unghii, cu o gama coloristica larga.

Produse profesionale de coafura:

  • Vopsele de par – cinci game de vopsele de par, insumand peste 100 de nuante de culori.
  • Creme oxidante, pudre decolorante, lacuri fixative, tratamente si balsamuri pentru par, solutii permanente, geluri fixative.

Pentru a intregi gama produselor cosmetice si a raspunde cerintelor formulate de saloanele de coafura, oferim ustensile de coafura profesionale:

  • Foarfeci de filat, de tuns, de manichiura, pelerine de tuns si de vopsit, casti pentru suvite, bigudiuri, perii de par, pensule de vopsit, piaptane, pile manichiura, unghiere, hartie permanent, hartie coafura, scafe, masini de tuns, uscatoare de par, etc.

Firma vine in intampinarea tuturor categoriilor de cumparatori, satisfacand toate pretentiile in domeniul cosmeticelor.

Afișez 1–12 din 452 de rezultate