Experiență de peste 20 de ani!

=

Experiență

V-SILENTIUM a fost înființată în anul 1996, în prezent cu 10 angajați. Dispune de produse profesionale pentru saloane de înfrumusețare, mobilier și produse cosmetice.

=

Calitate

Vă stăm la dispoziție cu mobilier pentru utilarea saloanelor de înfrumusețare, cu produse și consumabile. Oferim consultanță de specialitate.

=

Profesionalism

Suntem distribuitori și importatori de produse profesionale pentru saloane de înfrumusețare, de mobilier si produse cosmetice de larg consum.

Distribuitori și importatori produse cosmetice

=

Cui ne adresăm?

Ne adresăm saloanelor de înfrumusețare și de coafură din România. Suntem importatori și distribuitori de produse profesionale, mobilier pentru saloane și produse cosmetice de larg consum.

=

Produse cosmetice profesionale

Balsamuri, vopsele de păr, lacuri, spume fixative, geluri de duș, lacuri de unghii, creme oxidante, pudre decolorante, soluții permanente, ustensile de coafură profesionale, foarfeci de filat, de tuns, de manichiură, mașini de tuns, uscătoare de păr.

=

Consultanță gratuită

Specialiștii V-Silentium oferă consultanță de specialitate clienților noștri și împreună cu aceștia, determină sistemul de produse ce se potriveste cel mai bine condițiilor cerute. În plus, facem deplasări la beneficiari și efectuăm teste, pentru ca aceștia să-și însușească corect modul de utilizare al produselor

ROIAL GOLD ITALIA

Produse profesionale

ABSOLUT HAIR CARE

Produse profesionale

LABOR PRO HAIR

Produse profesionale

 

Date de contact

SC.V-SILENTIUM SRL
Magazin: Iulius Mall demisol
Tel:+40752246295; +40744501210
E-mail: office@v-silentium.ro

Căutăm distribuitori

Cautam colaboratori si distribuitori in toata tara! Apelati cu incredere la noi si va vom oferi consultanta de specialitate!

Oferte speciale

Va oferim la cele mai avantajoase
preturi urmatoarele brand-uri:
Absolut Hair Care- exclusivitate Roial Italia, Labor Pro și AGV Group