V-Silentium

V-Silentium este importator direct de produse epilat și coafat

Se spune că pașii mărunți și siguri te conduc pe drumul cel bun. La fel am început și noi: având un ideal, am înființat compania V-Silentium în anul 1996. De atunci până în prezent oferim produse profesionale atât saloanelor de cosmetică. Ne adresam, de asemenea, femeilor din întreaga țară.  Avem o echipa formată din 10 angajați, eficienți și bine organizați. Promitem în continuare să oferim produse de calitate la un preț excelent. V-Silentium ofera branduri exclusive, livrări impecabile, promptitudine și consultanță de specialitate.

 

Dotăm și utilăm saloanele de înfrumusețare, din 1996
V- Silentium fiind importator direct de produse pentru epilat  si coafat, lucreaza cu furnizori și producători de cea mai bună calitate. Oferim produse, mobilier și consumabile saloanelor de înfrumusețare, pentru business-uri consacrate sau la început de drum. De la agrafe la uscător de păr, creme oxidante, pudre decolorante, soluții permanente, ustensile de coafură, foarfeci de filat și de tuns, până la sterilizatoare și mese de lucru dotate în cele mai mici detalii. Nevoia fiecărui client dar și bugetul său sunt foarte importante pentru noi, de aceea muncim cu dedicare pentru fiecare proiect. Și fiecare proiect e special.
Branduri în exclusivitate prin noi.
Suntem unici importatori ai brandurilor de renume Ro.ial Gold, ItalWax și Absoluk Hair Care.
Va oferim ceara pentru epilat de calitate, sub forma de dischete, perle, cartus.  Acestea sunt ambalate la gramaj de 1 kg, 800 de grame, 400 de grame si 100 ml. De asemenea, încalzitoare pentru cartusul de ceara si diferite accesorii, cum ar fi spatule de lemn pentru aplicare.
Oferim consumabile de unica folosinta indispensabile saloanelor de cosmetica si coafura: prosoape, role pat, manusi, role aluminiu.
Consultanță de specialitate
Ca importator unic de produse pentru epilat si coafat, oferim toată priceperea și ajutorul nostru pentru ca orice afacere în domeniul beauty să pornească la drum.  Specialiștii noștri vă stau la dispoziție oferind consultanță de specialitate, iar împreună găsim soluții. Analizăm proiectul și spațiul, decidem împreună ce produse sunt potrivite și efectuăm teste și demonstrații pentru însușirea corectă și temeinică a modului lor de utilizare. De la saloane de coafură și frizerie, spații dedicate pentru manichiură și pedichiură, sau saloane de cosmetică și remodelare corporală, consultanța noastră este completă și eficientă, cu beneficii pe termen lung.