Ce este Parafina?

Ce este Parafina?

Ce este Parafina?

Parafina este o substanță solidă de culoare albă sau incoloră și are numeroase beneficii pentru sănătate. Parafina este folosită atât în cosmetică, cât și în tratarea anumitor afecțiuni.

 

De ce esti folosita Parafina?

Tratamentele cu parafină ajută la calmarea durerilor legate de entorse sau rupturi de ligament. Parafina blochează apa la suprafața pielii și crește nivelul de hidratare după încheierea tratamentului. De asemenea, datorită căldurii, deschide porii și îndepărtează celulele moarte de piele. Rezultatul final este o piele hidratată și catifelată.

 

Cum se folosește Parafina?

În primul rând, atunci când cumpărați parafină, aveți grijă ca aceasta să fie pentru uz cosmetic.

Înainte de a aplica orice tratament cu parafină, pielea trebuie să fie spălată, curată, fără urme de transpirație, loțiuni sau deodorant. Nu aplicați parafina dacă aveți rani, iritații sau dacă există varice. De asemenea, tratamentul cu parafină trebuie evitat de persoanele care suferă de diabet.  De asemenea, nu este recomandat nici în cazul femeilor însărcinate.

Parafina solidă se încălzește până ajunge la o temperatură de aproximativ 52 de grade Celsius, devenind astfel parafină lichidă. Dacă nu aveți un încălzitor special, puneși câteva cateva bucati de parafina într-un bol pe care trebuie pus intr-o cratiță cu apă fiartă. Este foarte important să nu fie încălzită prea mult. În primul rând că riscăm să ne ardem și, în al doilea rând pentru că poate lua foc.

În obținut putem băga mâinile sau picioarele. În jurul lor trebuie să se formeze un strat de aproximativ 1 centimetru de parafină, iar pentru asta trebuie să bagi și scoți mâna, respectiv piciorul, de mai multe ori.  Apoi înfășoară-le într-o folie de plastic și acoperă cu un prosop. Relaxează-te timp de 20 de minute până când își face efectul. Parafina lichidă va deveni la un moment dat solidă, casantă și ușor de îndepărtat de pe piele.

Aveți grija de pielea voastră, consumați lichide și încercați sa va relaxați macar câteva minute pe zi;

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!