Cosmaruri de zi cu zi

Cosmaruri de zi cu zi
Sarbatorim Halloween-ul astazi iar precum ne-am obisnuit, cele mai infricosatoare si inspaimantatoare lucruri ne inconjoara, mai mult decat ne-am dori.
Participam si noi la aceasta sarbatoare cu cele mai infricosatoare probleme de care ne putem lovi, insa va aducem si solutia pentru preventie si tratare.

1. Imbatranirea prematura a pielii
Imbatranirea premature a pielii, sau aparitia ridurilor, asa cum le stim dintotdeauna, sunt cosmarul clar al oricarei femei. Multe dintre cauzele imbatranirii pielii sunt datorate si de decizile de zi cu zi, alegerile nesanatoase fiind principala cauza.
Fumul de tigara, expunerea neprotejata la soare, lipsa exercitiului fizic si lipsa somnului odihnitor sunt doar cateva alegeri nesanatoase care faciliteaza aparitia ridurilor.
Este clar ca procesul imbatranirii nu poate fi oprit insa putem preveni aparitia semnelor prin cateva alegeri simple, daca nu dorim sa apelam la tratamente cosmetice speciale precum radiofrectenta sau liftingul.
Mancarea sanatoasa, produsele cosmetice de calitate si cu protectie solara, indepartarea machiajului inainte de culcare, sportul si consumarea a minim 2 litrii de apa pe zi ne pot mentine tineri pentru mult timp.

2. Firele de par crescute sub piele
Un adevarat cosmar! Aceste fire crescute sub piele sunt dureroare si inestetice iar cele mai multe persoane care vor sa scape de ele ajung sa isi faca mici rani in zona respectiva. In mod normal, firul de par are o traiectorie clara de crestere insa, exista situatii in care aceasta este blocata de keratina, proteina structurala a stratului superficial al pielii. Astfel apar acele mici umflaturi, la inceput, dar care au sanse sa se transforme in foliculita.
Cum scapam de ele? Pielea trebuie hidratata si exfoliata mai des in cazul in care va aflati in situatia in care firele crescute sub piele sunt numeroase. Pasta activa INGROWN HAIRS THERAPY de la Italwax a fost special creata pentru tratarea firelor crescute sub piele. Aceasta are putere exfolianta, antiinflamatoare si calmanta. De asemenea, dupa epilare este de evitat purtarea lenjeriei sintetice si a hainelor stramte.

3. Arsurile solare
Chiar daca vara s-a incheiat, soarele si razele UV sunt prezente iar pielea noastra, mai ales daca este sensibila, simte imediat atingerea razelor. Expunerea incorecta si excesiva la soare, fara aplicarea unei lotiuni SPF, reprezinta un factor de risc pentru aparitia arsurilor solare care duc la imbatranirea prematura a pielii, a insolatiei dar care poate duce spre probleme mult mai grave.
Pielea rosie, dureroasa si care se simte fierbinte la atingere reprezinta semne ale arsurilor solare. Doar 15 minute de expunere la soare puternic, fara protective solara, sunt suficiente pentru ca pielea sa fie deteriorata.
Daca totusi nu ai aplicat la timp lotiunea SPF, trebuie sa ai la indemana o lotiune speciala “pentru dupa plaja” care racoreste pielea si o hidrateaza. Nu aplica produse pe baza de ulei, nu sparge veziculele (daca acestea apar) si nu consuma alcool pana nu se vindeca arsura deoarece alcoolul deshidrateaza. Daca ai febra foarte mare sau arsurile nu se amelioneaza in 1-2 zile, trebuie sa va prezentati la medic.

Sunt doar cateva lucruri care ne sperie insa, ce e bine de stiut, este ca exista o solutie atat pentru preventie cat si pentru tratare!

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!