De ce recomandam ceara film granule pentru fata, inghinal, axile si bust?

De ce recomandam ceara film granule pentru fata, inghinal, axile si bust?

Stiai că ceara film granule se recomandă pentru epilare pe față, inghinal, axile și bust?

Firul de păr este format dintr-o parte vizibilă care se află pe suprafața pielii, și o parte inferioară care se numește folicul sau rădăcina firului de păr.

Există până la 5 milioane de foliculi capabili să producă diferite fire de păr pe suprafața corpului. Există două tipuri principale de fire de păr.

Majoritatea firelor de păr care ne acoperă corpul sunt mici și incolore. Aceste fire de păr sunt numie Velus (puf) și ajută la reglarea temperaturii corpului. Rădăcina acestui tip de păr velus este situată aproape de suprafață și are un mic bulb. Cele prezente în zone cum ar fi scalpul, sprâncenele, genel, barba, axilele bustul și zona inghinală sunt mai groase, mai lungi și mai pigmentate. Acestea sunt fire de păr de tip terminal. Bulbul lor este situat mult mai adânc în piele și este mult mai mare comparativ cu bulbul firelor velus.

Părul de tip terminal de îndepărtează exclusiv cu ceara film (ceară fierbinte). Aceasta se aplică într-un strat subțire pe suprafața pielii, sub formă de peliculă și se întărește în 4-10 secunde. În acest timp, pielea se încălzește, porii se deschid, iar firele de păr devin mai moi și mai suple. Smulgerea firului de păr de la rădăcină devine mult mai ușpară, având porul deschis și mușchiul firului de păr relaxat. Ceara film asigură astfel o epilare eficientă a zonelor ce prezintă fire de păr de tip terminal.

Cunoașterea structurii firului de păr și etapele de creștere ale acestuia sunt necesar pentru o abordare corectă din partea profesioniștilor și a cosmeticienelor a procedurii de epilare, dar și pentru alegerea produselor și metodelor de epilare potrivite fiecăruia.

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!