De ce sa alegi ceara film profesionala ItalWax?

De ce sa alegi ceara film profesionala ItalWax?

Ceara film Italwax. Ceara profesională adaptată cerințelor moderne în epilarea la salon.

Ceara film reprezintă o nouă generație de ceară fierbinte, sub formă de granule dure. În comparație cu ceara tradițională fierbinte, acest tip de ceară este mai elastică și mai flexibilă. Temperatura de topire  este mai scăzută iar aderența foarte bună la firul de păr.

De ce să alegi ceara film Italwax?

Iată câteva motive pentru care credem, dovedit și testat, că ceara film este mai ușor de folosit și mai practică decât ceara clasică:

Are o temperatură mai scăzută de topire. Ceara film Italwax se topește la 41de grade C. Această temperatură este mai apropiată de temperatura normală a corpului, astfel că nu provoacă arsuri la nivelul pielii.

Spre deosebire de ceara tradițională, ceara fierbinte Italwax se lipește doar pe firele de păr și nu pe piele.  Asta reduce mult disconfortul și durerea în timpul procedurii de epilat. Această caracteristică este extrem de importantă în cazul epilării faciale, unde întinderea excesivă a pielii poate cauza apariția prematură a ridurilor.

Ceara film se întărește rapid și accelerează procedura de epilare. Ea rămâne totuși elastică chiar și după ce se solidifică. Nu se rupe în timpul  îndepărtării.

Ceara film se aplică indiferent de direcția creșterii firului de păr. Ceara îndepărtează părul de la rădăcină datorită nivelului superior de aderență, indiferent de direcția în care este aplicată.

Ceara film are un grad mare de elasticitate și se mulează complet pe relieful zonei de epilat. Elimină astfel cu ușurință toate firele de păr, chiar și în părțile delicate ale corpului. Eficiența de 100% este dovedită și testată de specialiști. Totul pe durata unei singure aplicații.

Ceara film Italwax se aplică într-un strat subțire, ceea ce înseamnă că vei  economisi consumul de ceară.

Sigur că există diferențe calitative între o ceară film inferioară și o ceară film îmbunătățită prin formule speciale și adaosuri naturale cu proprietăți pentru fiecare tip de piele în parte. Magazinul nostru oferă o gamă variată de ceară. Important este să alegi produsul care ți se potrivește.

O ceară  de epilare potrivită pentru tine trebuie să fie ceara care se adaptează nu doar tipului de piele ci și bugetului.

Ceara film de la Italwax poate fi cumpărată aici: 

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!