Epilarea cu pastă de zahăr

Epilarea cu pastă de zahăr
Cui îi plac dulciurile să ridice mâna sus! Știam noi! Atunci când vine vorba de dulce e greu să refuzăm. Cu atât mai mult cât nu îngrasă, ba chiar ne ajută. Despre ce e vorba? Despre epilarea cu pastă de zahăr!

Tot mai cunoscută în lumea înfrumusețarii, epilarea cu zahăr este o alternativă ideală pentru persoanele pe care lama de ras nu le mai mulţumeşte, durerile aparatului de epilat sunt greu de suportat iar ceara caldă nu le este pe plac.

Care sunt beneficiile epilării cu pasta de zahăr?
Zahărul nu se lipește de piele ci doar de firul de păr, ceea ce înseamnă că pielea nu suferă la cel de mult ca în cazul lamei de ras sau a benzilor de ceară. Produsul este atât de bland încât îndepărtează și firele de păr din zonele mai ascunse și sensibile, cum ar fi părul de pe față.
Epilarea cu zahăr este mai igienic decât alte opțiuni deoarece bacteriile supraviețuiesc în zahăr. La saloanele de cosmetică, pentru fiecare client se folosește pasta de zahăr proaspata ce se aplica cu o mănușă, astfel, nu există niciu un risc de contaminare.
Acest procedeu de epilare este recomandat și persoanelor care suferă de diabetici, au varice, vase sparte sau eczeme.
Dacă în cazul epilării cu ceară, pentru îndepărtarea resturilor produsului ai nevoie de soluții speciale, datorită faptului că zahărul este solubil în apă, curățarea resturilor este foarte simplă singurul produs de care avem nevoie fiind apa caldă.

Pregătirea pentru epilarea cu pastă de zahăr.
Recomandăm exfolierea cu 24 de ore înainte de programarea la salon sau momentul epilării din confortul casei tale. Astfel firele crescute sub piele vor putea fi prinse de pasta de zahăr și îndepărtate. Spre deosebire de ceara tradițională, pasta de zahar se întărește în straturi și pătrunde în firul de păr făcând astfel epilarea mult mai ușor de realizat, iar firul de păr se smulge de la rădăcină.
Pentru epilare, pielea trebuie să fie uscată și curată, la fel ca în cazul epilării cu ceara tradițională.
Nu folosiți nicio loțiune, deodorant, uleiuri sau alte produse de îngrijire a pielii pe zonele pe care intenționați să le epilați cu pasta de zahăr.

Cum se procedează?
1. Pe pielea curată, înainte de epilare, se aplică pudra de talc.
2. Pasta de zahăr se aplică contra firului de păr.
a. Dacă pe porțiunea de piele părul este des, există posibilitatea să aplicați de 2-3 ori pasta pentru a vă asigura că toate fierele de păr sunt extrase.
3. Pasta de zahăr se înlătură doar în directia creșterii firului de păr, spre deosebire de epilarea cu ceară. Acesta este și motivul pentru care epilarea cu pasta de zahăr este mai puțin dureroasă și mai eficientă.

După epilarea de pastă de zahăr
Folosiți loțiune de protecție solară pe zonele proaspat epilate cu zahăr, chiar dacă soarele nu pare foarte puternic, deoarece pielea este mai sensibilă la razele UV imediat după procedura de epilare. Este recomandat și să evitați brozarea sau orice activitate care implică transpirarea.
Dacă epilarea s-a făcut la nivelul feței, evitați să purtați machiaj în ziua respectivă.

Produse pentru epilarea cu zahăr puteți găsi pe www.v-silentium.ro. Voi ce metodă de epilare preferați?

 

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!