Epilarea - un moment de relaxare

Epilarea - un moment de relaxare
Ne putem relaxa la o sesiune de epilare? Răspunsul e DA, cu siguranță!
Căldura se simte tot mai puternic iar sezon de rochițe, costume de baie și concedii la mare se apropie cu pași repezi. Pentru această perioadă, mai ales, avem nevoie și de o piele cât mai catifelată. Variante pentru epilare sunt însă toate vine cu plusuri și minusuri.

Putem apela la o lamă de ras însă a 2 a zi deja pielea nu mai este catifelată iar firele de păr încep să se vadă. La fel și în cazul folosirii unei creme pentru epilat. O altă variantă este epilarea ”definitivă” însă nu este accesibilă tuturor iar unor persoane nici recomandată. Cealaltă variantă este epilarea cu ceară. Epilarea cu ceară garantează o piele catifelată pentru câteva săptămâni iar la salonul de epilare trebuie să petreceți maxim 2 ore, în functie de câte zone doriți să epilați.
Ne-am obișnuit de mulți ani să spunem că epilarea cu ceară este una dureroasă și greu de suportat însă, de-a lungul anilor, formula produselor pentru epilare s-a schimbat, la fel și proprietățile lor.
Dacă înainte exista un singur tip de ceară, care se punea pe pielea curată iar acesta era tot ritualul de epilare, astăzi există un întreg proces prin care cei care aleg epilarea cu ceară la salon trebuie să treacă. Desigur, dacă alegeți să vă epilați acasă, puteți respecta procesul sau să îl modificați după placul vostru.

Atunci când vă prezentați la salon, trebuie să aveți pielea curată, ideal ar fi ca înainte cu o zi să vă exfoliați corpul pentru a-l pregăți pentru epilare.
Primul pas este să folosiți un ulei pre-epilare. Loțiunile pre-epilare sunt folosite pentru a îndepărta excesul de sebum și pentru a ridica părul fără a usca pielea. Puteți alege dintr-o gama larga de loțiuni parfumate, precum mentă – cu un efect răcoritor, aloe vera, santal sau levănțică. Puteți opta și pentru pudra de talc, menită să absoarbă umezeală de pe piele, cauzată de transpirație, mai ales în sezonul cald.

Epilarea se poate face cu ceară granule sau ceară la cartuș, în cazul căreia trebuie sa folosim și benzi de hârtie pentru epilare. Precum am spus și mai sus, ceara pentru epilare a evoluat în ultimii ani. Optați pentru ceara care conține ingrediente care să ajute la calmarea pielii, precum dioxidul de titan, oxidul de zinc sau uleiurile vegetale și proteinele din lapte. Acestea au un rol important în grăbirea vindecării chiar și în cazul celui mai sensibil țesut.
Ultimul pas constă în aplicarea unei loțiuni post-epilare. Acestea hidratează si calmează pielea după procedura de epilare ți îi oferă un aspect sănătos, suplu, și o senzatie de calmare. Au efect si împortriva senzației lipicioase ce ar putea aparea dupa epilare. Aceste produse, de regulă, sunt preferate deoarece se absoarb rapid în piele si nu au textură.

Ce mai putem adauga pe lângă acești 3 pași? Lumânări parfumate! Puteți opta fie pentru lumânările parfumate clasice, fie pentru cele cu ulei de masaj natural solid. Odată încalzită, lumânarea se topeste treptat și devine un ulei lichid fierbinte și emană un parfum minunat care va umple încet încăperea de parfum relaxant. După îndepartarea părului nedorit, uleiul dizolvat se aplica pe piele, cu un masaj ușor. Textura mătăsoasă a uleiului acoperă ușor pielea, se absoarbe rapid, hidratează perfect și lasă un parfum plăcut pe piele dar și o atmosferă de SPA în încapere.

 

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!