ITALWAX? THE BEST WAX

ITALWAX? THE BEST WAX
Italwax este o companie specializata in productia si furnizarea de cosmetice profesionale pentru epilare, de inalta calitate.

Aceasta este o divizie a companiei italiene Filo Bianco Srl, cu sediul in Italia.

Cu ajutorul unei productii moderne si tehnologie de varf, echipata cu cele mai noi echipamente din Germania si Italia, Italwax are capacitatea de a fabrica pana la 500.000 de cartuse pe luna. Fabrica este dotata cu propriile linii automate de fabricatie pentru a produce intreaga gama de produse de epilare, asigurand astfel un control deplin asupra calitatii si eficientei.

Printre liniile de productie se numara:

-Linia de fabricatie si umplere a cerii calde in cartuse si cutii, cu etichetare simultana.
-Linia de fabricatie si umplere a cerii calde si forme modelate.
-Linia de fabricatie si granulare a cerii
-Linia de ambalare a produselor finite in saci si cutii, indiferent de greutatea acestora.
-Linia de fabricatie si umplere a lotiunilor pentru ingrijirea pre si post epilare.
-Linia de fabricatie si umplere a parafinei.

Toate produsele Italwax sunt fabricate conform unui nivel inalt de aderenta, asigurand o procedura de epilare eficienta si sigura. Ceara Italwax este prezentata intr-o clasificare distincta, pentru a evita erorile comise de cosmetologii incepatori.

Oferind o atentie constanta cercetarii si inovatiei, compania Filo Bianco Srl dezvolta produse care faciliteaza semnificativ procedurile de epilare.

VSilentium Cosmetic World este importator exclusiv in Romania al produselor Italwax, si pe www.v-silentium.ro puteti gasi toata gama de produse Italwax.



Calitatea produselor Italwax este garantata prin certificarea GMP (Good Manufacturing Practice), respectand astfel cele mai inalte standarde de productie. Materiile prime folosite sunt de inalta calitate, iar fiecare lot este testat cu precizie in laboratorul intern al companiei.

 Prin urmare, Italwax fabrica unele dintre cele mai bune produse de indepartare a parului din lume.



WORKSHOP-URI

Aceasta firma recunoaste importanta continuarii formarii si dezvoltarii profesionale pentru cosmeticienele din industria frumusetii.

Din acest motiv, organizam periodic workshop-uri dedicate acestora, cu scopul de a le ajuta sa-si imbunatateasca tehnicile de epilare si sa fie la curent cu cele mai noi tendinte si tehnologii.


Workshop-urile noastre sunt concepute pentru a oferi cosmeticienelor oportunitatea de a invata de la expertii din domeniu si de a-si imbogati cunostintele si abilitatile existente. In cadrul acestor evenimente, punem accent pe interactiunea directa, pe partea practica si pe folosirea produselor noastre intr-un mod optim. Dorim sa oferim cosmeticienelor instrumentele necesare pentru a realiza epilari eficiente, sigure si de calitate superioara.

Participantii vor fi indrumati de traineri experimentati si vor avea sansa de a pune in practica noile tehnici intr-un mediu sigur si controlat.

Workshop-urile noastre nu doar ca ajuta cosmeticienele sa-si imbunatateasca abilitatile tehnice, dar ofera si o oportunitate de networking si schimb de experienta intre profesionisti din industrie. Participantii pot intalni alti specialisti pasionati de epilare, pot discuta si impartasi problemele si solutiile lor, ceea ce contribuie la crearea unei comunitati unite si in crestere.

Prin organizarea periodica a workshop-urilor, dorim sa sustinem dezvoltarea profesionala a cosmeticienelor si sa contribuim la ridicarea standardelor din industria de epilare. Suntem mandri sa facilitam schimbul de cunostinte si sa fim alaturi de cosmeticiene in calatoria lor catre excelenta si satisfactia clientilor.

Probabil singura companie din industrie care ofera workshop-uri de pregatire profesionala cu titlu gratuit.



ACADEMIA ITALWAX

Epilarea cu ceara este pasiunea ta cea mai mare? Cauti noi oportunitati de cariera? Avem proiectul perfect pentru tine.

Italwax organizeaza seminare dedicate esteticienelor profesioniste pasionate de epilarea cu ceara, care doresc sa investeasca in cariera lor si sa-si mareasca veniturile.


PARTICIPAREA LA EVENIMENTE


Participam periodic la targurile de renume din Romania ca si expozanti,  cat si ca si vizitatori anual la Cosmoprof, cel mai mare eveniment de beauty din Europa, in calitate de parteneri ai companiei Italwax.



VSilentium Cosmetic World este importator exclusiv in Romania al produselor Italwax!

Pe www.v-silentium.ro puteti gasi toata gama de produse Italwax.
 

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!