Procedura de epilare cu ceară elastică film - Italwax Nirvana

Procedura de epilare cu ceară elastică film - Italwax Nirvana

Atunci când vorbim de îndepărtarea părului nedorit de pe suprafața corpului, există mai multe modalități la care putem apela: lama de ras, epilator electric, crema depilatoare, pastă de zahăr, ceară (de diferite tipuri). Pentru a-ți da seama ce anume funcționează cel mai bine pentru tine, trebuie să încerci pe pielea ta fiecare dintre aceste modalități de epilare.

 

Probabil cea mai eficientă și avantajoasă dintre cele menționate mai sus este epilarea cu ceară. Datorită proprietăților sale, aceasta revigorează pielea depilată, captând părul de la suprafață și îndepărtând totul perfect. 

La momentul de față, industria epilării cu ceară s-a dezvoltat atât de mult, încât există un tip de ceară special creat pentru fiecare tip de piele sau zona a corpului.

Dacă încă nu ai încercat epilarea cu ceară, sau dacă ai încercat-o, însă nu ești sigură că stăpânești procedura, îți vom prezenta în continuare care sunt etapele epilării cu ceară elastică film (linia Nirvana de la Italwax), pas cu pas.

Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi în procedura de epilare cu ceară elastică film?

  1. Înainte de procedura propriu-zisă de epilare, aprindeți lumânarea parfumată, care conține uleiuri naturale solidificate. Pe măsură ce aceasta arde, se topește treptat în ulei cald, cu mirosul învăluitor de lemn de santal lavandă. Aroma elegantă va înmiresma salonul de înfrumusețare, sau chiar propria casă, aducând emoții pozitive și relaxare.
  1. Turnați conținutul necesar de ceară în recipientul pentru încălzit și setați la  temperatura de 40° C. (Când este gata de utilizare, ceara trebuie să aibă consistența mierii lichide.)
  1. Pregătiți pielea, curățând zona care urmează a fi epilată cu o loțiune spumantă (pre-epilare), pentru a îndepărta sebumul și impuritățile. Curățați cu un șervețel excesul 

de loțiune. Apoi, utilizați uleiul pre-epilare Full Body Oil, masându-l ușor în piele. Îndepărtați excesul de ulei cu un șervețel.

  1. Cu ajutorul unei spatule, aplicați un strat subțire de ceară pe zona de epilare (indiferent de direcția creșterii părului). Ceara se va întări în 4-10 secunde, timp în care va încorpora complet firele de păr (se poate îndepărta atunci când nu mai este lipicioasă).
  1. Îndepărtați ceara cu mișcări rapide, îndepărtându-vă de corp și paralel cu pielea. 
  1. Folosiți Italwax Massage Candle pentru a finaliza procedura.

Și asta e tot. Iar rezultatul este o piele perfect epilată, catifelată și parfumată. Trebuie să încerci și tu!


Tutorialul video pas cu pas pentru procedura de epilare cu ceară elastică film - Italwax Nirvana poate fi vizionat pe canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=p6UPcttHRb0&feature=youtu.be&ab_channel=V-Silentium

Dacă ești curioasă să încerci produsele de epilare de la Italwax, le găsești Aici

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!