Un moment de relaxare

Un moment de relaxare
Take time for yourself! Des suntem sfătuiți să ne luam timp pentru a ne relaxa însă la finalul zilei sau la finalul săptămânii suntem adesea prea obosiți pentru a face orice altceva ce nu înseamnă statul pe canapea la un serial. Soluția? Trebuie să găsim un echilibru, să ne folosim de activitățile zilnice pentru a ne păstra optimismul și energia.

Cum transformăm un duș într-un moment de relaxare? Îngrijindu-ne pielea!
Exfolierea pielii – acest lucru este esențial pentru a ne păstra pielea catifelată, pentru a avea cât mai puține fire crescute sub piele și pentru a o hidrata așa cum se cuvine.
Folosind gelul de duș preferat – de câte ori nu ați ales un gel de duș pentru parfum? Cred că știm răspunsul deja 😊. Atunci când simțim un miros care ne face plăcere, acesta poate avea efecte liniștitoare.

Un studiu al universității din North Carolina spune că, statea noastră psihică poate fi modificată de mirosurile naturale sau artificiale. De exemplu, mirosul sărat al mării poate fi interpretat ca unul energizant. Influență au și amintirile noastre atunci vine vorba de mirosuri iar vacanțele la mare sunt un motiv de bucurie, drept urmare și mirosul mării, chiar dacă e într-un produs cosmetic, ne reamintește de vacanță.
Folosind crema sau uleiul de corp – pe lângă hidratarea de care are parte pielea noastră, mirosul de care ne bucurăm, adesea aplicarea loțiunilor pe corp pot fi considerate și scurte sesiuni de masaj.

Bun, acum că am terminat dușul, ce urmează? Ritualul de îngrijire al feței.
Curățarea pielii – cleanser-ul trebuie să devina bunul nostru prieten, dacă nu este deja. Curățarea pielii de impurități aduce doar beneficii iar senzația de după este cu adevărat plăcută.
La fel ca și pielea corpului nostru, și pielea feței trebuie exfoliată. Acest lucru, făcut corect și cu un produs special pentru exfolierea tenului, te va ajuta să îmbunătățești aspectul general al tenului și contribuie și la rezolvarea anumitor probleme ale tenului, precum cicatricile lăsate de coșuri sau porii măriți.  
Imediat după exfoliere, treceți la hidratare. Aplicați serul și crema potrivită tenului vostru iar tenul vă va mulțumi pentru asta.
SPF? SPF! Fie iarnă, fie vară produsele cu factor de protecție ( cât mai mare ) nu trebuie evitate.

Ce mai putem adauga acestui ritual?
MUZICA! Cu siguranță muzica este un factor care influențează foarte mult starea noastră de spirit. Creați un playlist cu melodiile voastre preferate ( neaparat să fie vesele ) și porniți playlist-ul atunci când intrați în duș. Vă vine să dansați? Perfect! Vă vine să cântați? Cele mai bune concerte se dau în duș ( acustica este foarte bună, umblă vorba în târg ).
Lumina poate inflența și ea starea noastră de spirit. Dacă aveți lumini ambientale, încercați să le folosiți pentru a ajuta la acest ritual de relaxare.
Dacă este dimineață, vă puteți continua ritualul cu o cafea iar apoi sunteți gata să cuceriți ziua.
Dacă este seară, un serial sau un film bun pot duce mai departe această stare de relaxare iar somnul cu siguranță va fi unul liniștit.

Ați încercat să parcurgeți pașii noștri pentru relaxare?
 

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!