V-Silentium la CBH 2022

V-Silentium la CBH 2022

Acum o saptamana, impreuna cu o parte din echipa Italwax, eram la Bucuresti, la targul Cosmetics Beauty Hair, organizat la Romexpo.
Daca nu ati reusit sa ne vizitati, va spunem noi cum a fost. INCREDIBIL! Am reusit sa va prezentam produsele noastre si sa aratam de ce sunt atat de appreciate in intreaga lume. Am organizat workshop-uri, am povestit cu multi clienti, atat mai vechi dar si noi, si am plasat zeci de comenzi in cele 4 zile de targ.

Va invitam pe paginile noastre de FACEBOOK si INSTAGRAM unde puteti vedea poze si filmari din cadrul targului.


Daca sunteti noi pe pagina noastra, ne bucuram ca sunteti aici! Sa va spunem cateva lucruri despre V-SILENTIUM.
Se spune ca pasii marunti si siguri te conduc pe drumul cel bun. La fel am inceput si noi: avand un ideal, am infiintat compania V-Silentium in anul 1996. De atunci si pana in prezent oferim produse profesionale atat saloanelor de cosmetica, cat si utilizatorilor individuali. Avem o echipa formata din angajati eficienti si bine organizati. Promitem in continuare sa oferim produse de calitate la un pret avantajos. V-Silentium ofera branduri exclusive, livrari rapide, promptitudine si consultanta de specialitate.
 

Dotam si utilam saloanele de infrumusetare, din 1996
V- Silentium fiind importator direct de produse beauty, lucreaza cu furnizori si producatori renumiti din Italia si Spania. Oferim produse, mobilier si consumabile saloanelor de infrumusetare, pentru business-uri consacrate sau la inceput de drum. De la agrafe la uscator de par, creme oxidante, pudre decolorante, solutii permanente, ustensile de coafura, foarfeci de filat si de tuns, pana la sterilizatoare si mese de lucru dotate in cele mai mici detalii. Nevoia fiecarui client dar si bugetul sau sunt foarte importante pentru noi, de aceea muncim cu implicare deosebita pentru fiecare proiect. Si fiecare proiect e special. Ai acces la branduri in exclusivitate in Romania! Suntem unici importatori ai brandurilor de renume ItalWax, Ro.ial Gold si AGV Group. Va oferim ceara pentru epilat de calitate, sub forma de dischete, perle, cartus si film granule. Acestea sunt ambalate la gramaj de 1kg, 800g, 500g, 400 de grame si 100g/ml. De asemenea, oferim incalzitoare pentru cartusul de ceara si diferite accesorii, cum ar fi spatule de lemn pentru aplicare, uleiuri si lotiuni dupa epilare, tratamente pentru epilare. Oferim consumabile de unica folosinta indispensabile saloanelor de cosmetica si coafura: prosoape, role pat, manusi, role aluminiu si multe altele.
 

Consultanta de specialitate
Ca importator de produse pentru beauty & hair style, oferim toata priceperea si ajutorul nostru pentru ca orice afacere in domeniul beauty sa porneasca la drum. Specialistii nostri va stau la dispozitie oferind consultanta de specialitate, iar impreuna gasim solutii. Analizam proiectul si spatiul, decidem impreuna ce produse sunt potrivite si efectuam teste si demonstratii pentru insusirea corecta si temeinica a modului lor de utilizare. De la saloane de coafura si frizerie, spatii dedicate pentru manichiura si pedichiura, sau saloane de cosmetica si remodelare corporala, consultanta noastra este completa si eficienta, cu beneficii pe termen lung.

Iar daca sunteti profesionisti in domentiul beauty, va invitam in comunitatea noastra. Tot ce trebuie este sa va inscrieti AICI.
Care sunt avantajele voastre?

Beneficiati de:
· Preturi speciale
· Produse in exclusivitate
· Promotii la o gama variata de produse
· Acces la resurse de invatare si perfectionare


Ce mai asteptati? Alaturati-va comunitatii V-Silentium!

Suport clienti 08:00 - 16:00

0752246294 office@v-silentium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!